Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 9. august 2023

Eesti tehnoloogiatitaanid oodatud esitlema oma tippinnovatsiooni Riias

Robot ja inimene mängivad kabet.
Foto: RIGACOMM
Balti riikide suurim ning praktiliseim äritehnoloogia mess ja konverents "RIGA COMM 2023" toimub tänavu Riias 5. ja 6. oktoobril ja seda juba 12. korda.

Riia linna Kipsala rahvusvahelises messikeskuses aset leidev suursündmus “RIGA COMM” on Eesti ettevõtetele suurepärane võimalus tutvustada oma innovaatilisi digitooteid ja -teenuseid, tipptehnoloogiaid ning trende murdvaid lahendusi enam kui 3000 ärijuhile, tehnoloogiaspetsialistile ja ettevõtjale üle maailma. Messile on oodata üle 100 eksponendi Balti riikidest, Saksamaalt, Soomest, Poolast, Türgist jt riikidest.

Messi ja konverentsi külastajad saavad selleaastase sündmuse raames süveneda asjade interneti (IoT), robootika, digiturunduse, e-kaubanduse, masinõppe, personalijuhtimise ning finantstehnoloogia, küberturvalisuse, Web3 ja naised tehnoloogias valdkondadesse, mille tutvustamisse on teiste seas kaasatud partnerid järgmistest firmadest: Salesforce, Wallester, LeverUp Consulting jt. Erinevad eksperdid hõlbustavad nende oluliste digiteemade sügavamat mõistmist.

Siin on 3 peamist põhjust, miks Eesti ettevõtjad võiksid osaleda “RIGA COMM 2023” messil oma stendiga:

Hindamatud kontaktide loomise võimalused: umbes 100 eksponenti ja tuhandete ärikülastajatega mess loob võimalused uute klientide ja partnerite, tehnoloogiasektori liidrite ning sarnaselt mõtlevate proffidega tuttavaks saamiseks. Laiendage oma ärivõrgustikku, looge väärtuslikke partnerlussuhteid ja hankige infot erinevate valdkondade ekspertidelt.

Sihtgrupp ühe katuse all: Riia tehnoloogianäitusel osaledes saate otsese juurdepääsu sihtgrupile, mis koosneb otsustajatest, tehnoloogiaspetsialistidest ja võimalikest uutest klientidest. Esitlege oma tooteid ja teenuseid teadmiste-himulisele publikule, mis otsib ja katsetab aktiivselt uuemaid digitaalseid lahendusi oma ettevõtluse arendamiseks.

Brändi kohalolu ja nähtavus rahvusvahelises meedias: laiendage oma brändi ulatust ja nähtavust väljaspool oma kodumaad. Lõigake oma kohalolekuga kasu ka Balti riikide suurima tehnoloogiamessi veebilehel, sotsiaalmeediakanalites, uudiskirjades ja reklaamväljaannetes figureerides. Messist teevad ülevaateid ja kokkuvõtteid ka erinevad kohalikud ja rahvusvahelised tehnoloogia- ja ärimeedia väljaanded. Looge oma firmast rahvusvahelisele sihtgrupile püsiv mälestus.

Liituge ka teie 5. ja 6. oktoobril toimuva äri- ja tehnoloogialiidrite kokkutulekuga Lätis, Riias!

Äritehnoloogia messi ja konverentsi "RIGA COMM 2023" kohta lisainfo saamiseks külastage veebilehte: rigacomm.com/en/exhibit/

Jälgi RIGA COMM uudiseid:

linkedin.com/company/rigacomm

www.twitter.com/RigaComm

facebook.com/RigaComm

instagram.com/riga_comm/

Salesforce’i juht Juri Dushko ja Hando Sinisalu osalesid RIGA COMM 2022 messil ja konverentsil ja nad jagasid omi muljeid:

Salesforce’i juurutuspartner, GBCTeam juht Juri Dushko:

Riia messile tasub minna eelkõige selle pärast, et see on Läti turu üks suuremaid e-kaubanduse ja tehnoloogiamesse. Meie läksime just selle pärast, et tutvuda ka võimalustega väljaspool kodumaad – laiendada silmaringi, vaadata, mida teised teevad ning uusi kontakte luua. Jäime mullu saadud kontaktide hulga ja tagasisidega rahule. Mina esinesin mullu Riias ka vestlusringis, mille teema oli: strateegilise tähtsusega koostöö müügi ja turunduse vahel.

Rahvusvaheliste konverentside korraldaja ja ajakirjanik Hando Sinisalu:

RIGA COMM messil ja konverentsil on põhifookus tehnoloogiamessil, kus on läbiv uute tehnoloogiate tutvustus ning seda just mitme erineva valdkonna sümbioosis. Minu jaoks oli seal olulisim, et erinevate sektorite tehnoloogiaid käsitletakse koos: näiteks turunduse, müügi- ja finantstehnoloogia ning uudsed makselahendused ei seisa ju e-kaubandusest eraldi, vaid nad kõik on omavahel seotud. Eesti konverentsidel võib liigagi sageli kohata seda, et korraldatakse eraldi turunduse, kaubanduse ja fintech-konverentse, aga Läti messil olid mullu kõik koos ja omavahel põimunud. See kontseptsioon ja selle esitlemine mitmel paralleellaval on põnev ning Balti regioonis unikaalne - teist sellist nii suurt tehnoloogiavaldkonna messi Balti riikides ei ole. Peate ise kohale minema ja vaatama.

Loe lisaks
Leidke uusimad digitehnoloogiad oma äri eduks Riia konverentsilt ja messilt
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755