Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 21. august 2023

Leidke uusimad digitehnoloogiad oma äri eduks Riia konverentsilt ja messilt

Külastajad Riga comm messialal 2022. aastal.
Foto: RIGACOMM
Balti riikide üks suurim ning praktilisem äritehnoloogia mess ja konverents RIGA COMM 2023 leiab tänavu aset Riias 5. ja 6. oktoobril ja seda juba 12. korda ning toob kokku vähemalt 100 ettevõtet eksponendina messil enam kui 10 riigist.

Messil esitlevad firmad oma uusimaid digitaalseid lahendusi ja teenuseid ettevõtetele ning demonstreerivad innovatsiooni tehnoloogias.

Konverentsi kuuel laval toimuvad paralleelettekanded, kus esinevad kokku enam kui 150 eksperti 11 riigist. Oodata on ka tuliseid vestlusvoore ja arutelusid.

Pika ajalooga "RIGA COMM" on ennast tõestanud mõjuvõimsa platvormina ärikontaktide loomisel, teadmiste vahetamisel ja tipptasemel digitaalsete lahenduste avastamisel, mis on abiks teie äri kasvamisel ja professionaalse edu saavutamisel. Konverentsile tuleb kokku muljetavaldav valik kõrgetasemelisi esinejaid, toimuvad mõtlemapanevad paneeldiskussioonid ning interaktiivsed töötoad. Mess pakub põhjalikku näitust, kus saab tutvuda tänaste uusimate tehnoloogiate ja toodetega.

5 olulisemat põhjust, miks külastada "RIGA COMM 2023" konverentsi ja messi

Avastage tehnoloogilisi uuendusi: sukelduge erinevatesse tehnoloogilistesse lahendustesse, sealhulgas tehisintellekt, web3, e-kaubandus, finantstehnoloogia, HR-tehnoloogia, küberturvalisus, asjade internet, andmete analüüs ja palju muud. Olge esimesed, kes tutvuvad tööriistadega, mis saavad pöördeliseks teie äritegevuses ja suurendavad teie konkurentsieelist.

Hankige teadmisi valdkondade ekspertidelt: suhelge mõjukate juhtide, sektoriekspertide ja edukate ettevõtjatega, kellel on vahetu kogemus pidevalt areneval äri- ja tehnoloogiamaastikul navigeerimisel. Õppige nende hindamatutest teadmistest, parimatest tavadest ja strateegiatest, et kiirendada kasvu ja kohaneda esilekerkivate trendidega.

Kasutage võimalust luua uusi ärikontakte: saage tuttavaks sarnaselt mõtlevate äri- ja tehnoloogiaprofessionaalidega ning potentsiaalsete partneritega Balti riikidest ja mujalt. Looge püsivaid kontakte, vahetage ideid ja tehke koostööd uuenduslike projektide kallal, mis võivad viia teie ettevõtte uutesse kõrgustesse.

Püsige infoväljas: olge kursis viimaste trendide, uuenduste ja normidega, mis kujundavad digitaaltehnoloogia maastikku lähiajal ja pikas perspektiivis. "RIGA COMM" pakub põhjalikku ja mitmekülgset platvormi turu olukorrast ülevaate saamiseks. Infoväljas olek aitab teil teha teadlikke otsuseid, mis viivad edasi nii teie äri kui ka professionaalset elu.

Saage inspiratsiooni peaesinejate lugudest: saage inspiratsiooni põnevatest ettekannetest, mida peavad esinejad, kes on saavutanud tähelepanuväärse edu oma valdkondades, nagu e-kaubandus, digitaalne turundus, finantstehnoloogia, tehisintellekt jm. Saate väärtuslikke teadmisi, motiveerivaid lugusid ja kiiresti ellu rakendatavaid praktilisi nõuandeid, mis tõstavad teie ettevõtlikkust.

Liituge meiega äritehnoloogia messil ja konverentsil "RIGA COMM 2023" ja kasutage tehnoloogia eeliseid oma äri kasvatamiseks. Ärge jätke kasutamata võimalust luua rahvusvahelisi kontakte, õppida ja suhelda Balti riikide tehnoloogiatööstuse helgeimate peadega.

Sooduskoodiga "ARIPAEV" on piletid -10% soodsamad. Tutvuge programmiga ja registreeruge SIIN!

Piletite hinnad tõusevad vahetult enne üritust tänasega võrreldes 2 korda!

Jälgi RIGA COMM uudiseid:

linkedin.com/company/rigacomm

www.twitter.com/RigaComm

facebook.com/RigaComm

instagram.com/riga_comm/

Loe lisaks
Eesti tehnoloogiatitaanid oodatud esitlema oma tippinnovatsiooni Riias
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755