25. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sonex Computers uus juht on Kristo Klesment

Kristo Klesment on lõpetanud 2004. aastal TTÜ Infotehnoloogia teaduskonna magistri ja on töötanud erinevatel avaliku- ja erasektori ametikohtadel. Ta omab head ettekujutust kliendi vajadustest ning teenusepakkujate võimalustest.

Kristo Klesment eesmärk on pakkuda senisest suuremas mahus Eesti klientidele infotehnoloogilisi teenuseid/lahendusi, suurendamaks Sonex Holdingu turupositsiooni Baltikumis.

Sonex Holding on integreeritud infotehnoloogilisi lahendusi pakkuv ettevõte, mille kontorid asuvad Eestis, Lätis, Leedus ja Venemaal.

Sonex Holding eelmise majandusaasta konsolideeritud käibeks oli 782 miljonit Eesti krooni. Firmal on plaanis läbi viia esmane aktsiate avalik pakkumine lähitulevikus.

Sonex Holding omanikud on Askembla Growth Fund ja Arunas Bartusevicius.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755