20. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeval on uus IT-ajakiri Tehnotrend

Mulle ei meeldi e-kirju ja SMSe saata, pigem helistan inimestele, kirjeldab Go Groupi juht Aare Kilp uue tehnoloogiaajakirja Tehnotrend avanumbris oma IT-harjumusi.

Samuti räägib Kilp, millisena kujutab ta juhi tööd ette tulevikus. Varem mitme e-äriga seotud olnud Kilp ei välista ajakirjale antud intervjuus ka tänase transpordi- ja turismifirma Go Group juhtimise juurest IT-valdkonda naasmist.

Veel saab Tehnotrendist lugeda IT-kaupade müügiprognoose, ajakirjas ilmub digikaamerate test, samuti hulk nõuandeid. Homne Tehnotrend avaldab ka edukaimate Eesti telekommunikatsiooni- ja arvutifirmade edetabeli.

Tehnotrend ilmub Äripäeva vahel teisipäeval, 21. novembril. Ajakiri jõuab vaid Äripäeva tellijateni, üksikmüügis seda pole. Järgmisel aastal ilmub Tehnotrend neli korda.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755