3. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ZUUMtv digibokse saab osta elektroonikakauplustest

AS Starmani maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv digibokse saab osta Euronicsist, Plussmiinus Elektroonikast, Experdist ja Onoffist.

Starmani turundusdirektori Henri Treude sõnul arvestati edasimüüjate valiku puhul laia müügivõrku ning mugavat kättesaadavust kliendile, teatas ettevõte. "Et teenusega liitumine tarbijale võimalikult lihtne oleks, on liitumislepingut ZUUMtv-ga võimalik sõlmida kohapeal ja poest lahkudes on teenus juba kasutamiseks valmis," lisas Treude.

Euronicsi jaemüügijuhi Peeter Kohveri sõnul olid möödunud jõulude ajal ühed müüdavamad koduelektroonika seadmeid LCD ja plasmatelerid. "ZUUMtv loob võimaluse oma uut telerit täiel määral nautida. Esimesed päevad on näidanud, et klientide huvi ZUUMi vastu on väga suur. Väga paljude majapidamiste jaoks on tegemist esmakordse võimalusega näha mõõduka tasu eest ja ilma olulise lisaasjaajamiseta kanalivalikut, mis seni oli kättesaadav vaid kaabel- või satelliittelevisiooni vahendusel," kommenteeris Kohver.

Esialgu pakub Starman ZUUMtv klientidele vaatamiseks 18 Eesti- ja välismaist telekanalit. Läbirääkimised Eesti suurimate telekanalite ETV, Kanal2 ja TV3 digiplatvormile lisamiseks hetkel veel käivad ja need jäävad esialgu klientidele nähtavaks läbi analoogvõrgu.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755