11. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Yahoo! kolib Samsungi telefoni

Mobiiltelefonide tootja Samsung ja internetikompanii Yahoo! teatasid strateegilisest ülemaailmsest partnerlusest Yahoo! teenuste levitamiseks miljonitel uutel Samsungi mobiiltelefonidel rohkem kui 60 riigis.

Samsung laeb eelnevalt Yahoo! teenused, sealhulgas Yahoo! Go for Mobile 2.0, Yahoo oneSearch, Yahoo! Mail ja Yahoo! Messenger, oma mobiiltelefonidesse alates 2007. aasta esimesest poolest. See uus suhe on ettevõtete värskeim demonstratsioon nende selgest keskendumisest oma juhtiva rolli laiendamisele mobiilse interneti valdkonda, teatasid ettevõtted.

Samsung on juba turule toonud oma esimese mobiili, SGH-E570, kuhu on laetud Yahoo! Search. Samsung kavatseb 2007. aastal oluliselt laiendada eelnevalt laaditud Yahoo! teenustega mobiilide arvu ja levitab Yahoo! oneSearch’i, kui see 2007. a. I kvartalis üle maailma kättesaadavaks saab.

“Samsung mõistab tarbijate vajadust pääseda oma mobiilide kaudu internetti igal ajal, igas kohas,” ütles Samsungi telekommunikatsioonivõrkude üksuse president Kitae Lee. “Samsungi mobiiltelefonid Yahoo! teenustega pakuvad tarbijatele kiiret ja mugavat ligipääsu internetti isegi liikumise pealt. Meie edukas partnerlus Yahoo!-ga täiendab Samsungi jätkuvat püüdlust parandada tarbijate mobiilikogemuse kvaliteeti.”

Suhete kaudu aitavad ettevõtted vedada ka mobiilsete internetiteenuste kasutuselevõttu tarbijate poolt, muutes tarbijatele lihtsaks rohkem tehtud saada, kui nad on liikumas, näiteks kasutades uut teenust Yahoo! oneSearch, et kiiresti leida lahendused oma vajadustele. Yahoo! oneSearch hõlmab ka kõrge kvaliteediga sponsoreeritud otsingutulemusi, võimaldades Yahoo! reklaamijatel jõuda tarbijateni nende mobiiliseadmete kaudu.

“Yahoo! on alati keskendunud partnerlusele juhtivate ettevõtetega, et tuua meie mobiilsed teenused tarbijate käeulatusse, ja uus strateegiline partnerlus Samsungiga on selle strateegia ülioluline komponent,” ütles Yahoo! ühendatud elu vanem asepresident Marco Boerries.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755