2. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPhone kohtuasi peatati ajutiselt

Kohtulahing Apple ja Cisco Systems vahel iPhone kaubamärgi üle on ajutiselt peatatud.

Kohtuaja ei ole veel peataud, kuid ettevõtted ühitavad läbirääkimistel erimeelsusi lahendada. Cisco andis Applele lisaaega, et kohtuasjale vastata.

Juunis lettidele jõudev Apple iPhone tuli välja eelmisel kuul San Franciscos.

Cisco koheselt kaebas Apple kohtusse kaubamärgi ebaseadusliku kasutamise pärast. Ciscol on iPhone nimeline telefonide tootesari. Ettevõte omandas kaubamärgi 2000. aastal, kui nad ostsid Infogeari nimelise firma.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052