8. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype hakkab Norton AntiVirust müüma

Skype hakkab pakkuma allahindlust neile ärikasutajatele, kes ostavad Symanteci Nortoni tooteid läbi Skype’i veebilehe.

Skype on heaks kiitnud Symanteci Norton Internet Security ja Norton AntiVirus 2007 tooted, mis sobivad nii kodukasutajatele kui väikestele ettevõtetele. See kinnitab, et Symanteci Nortoni turvatooted vastavad Skype'i rangetele standarditele turvalisuse, kvaliteedi ja funktsionaalsuse osas.

Symanteci värskeim interneti turvalisuse raport, mis tugineb enam kui 120 miljoni IT-süsteemi andmetele üle maailma, näitab langust viiruste levikul, kuid hüppelist tõusu finantskasu eesmärgil sooritatud andmevarguse osas. Turvariskid on eriti suured väikeettevõtetes või kodukontorites, kus äriandmeid vahetatakse läbi mitmete erinevate arvutivõrkude. Sellised kaistmata arvutivõrgud on avatud ohtlikele viirustele ja rünnakutele, mis koguvad konfidentsiaalseid andmeid, põhjustavad arvutisüsteemi kokkukukkumist ning halvendavad video- ja internetikõnede kvaliteeti.

Symanteci turvatarkvara pakub kasutajatele täiendavat kaitset konfidentsiaalse info turvamiseks. Norton Internet Security 2007 sisaldab Norton AntiVirus programmi viiruse- ja nuhkvaratõrjet, mis pakub täiustatud kaitset andmevarguse vastu, täiustatud tulemüüri ning kaitset tarkvara kahjustumise vastu. Symanteci Nortoni tooted tulevad müügile Skype'i veebipoes alandatud hindadega.

“Skype on alati keskendunud turvalise keskkonna pakkumisele, et meie enam kui 171 miljonit kasutajat saaksid ohtutult teha kõnesid, pidada tekstivestlusi ja saata faile,“ ütles Skype'i turvavaldkonna juht Kurt Sauer. “Skype'i ja Symanteci vastastikune koostöö annab meile veelgi kindlama aluse selleks, et tagada kõigile kasutajatele turvaline arvutikeskkond.”

Skype rajaneb algusest peale rangetel turvapõhimõtetel, et tagada Skype'i kõnede ja vestluste kaitse. Kasutades kogu andmevahetust turvavat täielikku krüpteerimistehnoloogiat, on kasutajad kaitstud arvukate turvaohtude eest, sealhulgas Skype'i teel edastatavate andmete pealtkuulamine või muutmine.

Symantec maailma juhtiv turvavaldkonna lahenduste pakkuja, kes aitab erakasutajatel ja ettevõtetel tagada turvalisus, kättesaadavus ja info integreeritus. Peakontoriga Cupertinos Californias tegutseb Symantec 40 riigis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755