9. veebruar 2007
Jaga lugu:

Starmani interneti- ja tavatelefoniteenus laieneb Kuressaarde

Starman alustab 2007. aasta 3. kvartalis Kuressaares kaabellevivõrgu rekonstrueerimist, mille tulemusena on kohalikel võimalik kasutada interneti- ning tavatelefoniteenuseid, lisaks suureneb nähtavate kaabel-TV kanalite arv 60ni.

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul võimaldab kaablivõrgu renoveerimine pakkuda Kuressaare elanikele interneti-, telefoni- ja kaabeltelevisiooniteenuseid teistest teenusepakkujatest tunduvalt soodsama kuutasuga ning tähtajalise lepingu sõlmimise vajaduseta, teatas ettevõte.

Ühe uue teenusena muutub Kuressaares kättesaadavaks Starmani internetiteenus, lisaks on saaremaalastel võimalik valida ka kolme erineva analoogkaabel-TV paketi vahel. Uudisena jõuab Kuressaarde ka Starmani tavatelefoniteenus.

Saarlastele tutvustatavatest võimalustest on seni klientide erilise poolehoiu teeninud Starmani kolmikpaketid, mis ühendavad mugavalt nii parimad kaabel-TV kanalid, telefoniteenuse kui ka kiire internetiühenduse.

Renoveerimistöödega alustatakse 2007. aasta kolmandas kvartalis ja tööd lõppevad sügise jooksul.

Nendel Saaremaa inimestel, kes ei ela Starmani võrgupiirkonnas või kes kaabeltelevisiooni vaadata ei soovi, on võimalik peagi liituda Starmani uue maapealse leviga digi-TV teenusega, mis muutub kava kohaselt Saaremaal kättesaadavaks 2007. aasta septembrist.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt