27. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rate'i kõnekaardikampaania meelitas noori libakontosid tegema

Eile lõppenud Rate'i kampaania, kus igal kasutajal võimaldati tellida omale tasuta 25 krooni eest kõneaega sisaldav Rate-mobiili SIM-kaart, tõi suhtlusportaali juurde hulga libaliitujaid. Selle nimel, et saada omale tasuta kaart, avasid noored olematute inimeste nimel kontosid.

"Mul oli juba Rate'i kõnekaart, mille võtsin suvel, kui seda samuti tasuta anti," ütles 14aastane Siret. Et aga igal kasutajal saab olla vaid üks kõnekaart ning vana kõneaeg oli ammugi läbi ja pealegi oli kaart kadunud, otsustas piiga teha uue kaardi saamiseks libakonto, kirjutas Eesti Päevaleht.

Rate.ee asutaja ja osanik Andrei Korobeinik möönab, et nädala kestnud kampaania ajal avastati ja blokeeriti ligi 200-300 libakontot ning ühtlasi suleti ka nendega seotud kõnekaardid.

Aasta lõpu seisuga on Eestis 35 000 aktiivset Rate-mobiili kõnekaarti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755