17. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elionist saab tänasest videoid laenutada

Tänasest, 17. maist, hakkab Elion kaabli vahendusel enam kui 33 000 Kodulahenduse DigiTV kliendile videoid laenutama.

Hetkel saab tugitoolist tõusmata valida ligikaudu 100 välismaise ja Eesti filmi, saate ning karaokevideo vahel, kuid valik täieneb pidevalt, teatas ettevõte.

Elioni toodete ja teenuste direktor Margus Kurmi sõnul toob Elioni videolaenutus murrangu laenutuste senisesse ärisse. "Elioni videolaenutus on mugavusteenus, mis tähendab, et seda saab kasutada lihtsa nupulevajutusega, ilma et peaks filmide laenutamiseks ja tagastamiseks kodust välja minema ning soetama eriseadmeid või välja vahetama praeguseid," ütles Kurm.

Valdav enamus pakutavast sisust on välismaised filmid, kuid vaadata on võimalik ka eesti tootjate filme ning saateid. Esimestel päevadel on laenutuse valikus ligi 70 filmi. Žanriliselt leiab videolaenutusest nii uuemaid kui juba klassikaks muutunud komöödiaid, draamasid, põnevikke ja õudusfilme.

Valikusse tulevad näiteks Oscareid võitnud teosed "Miljoni dollari tüdruk" ja "Lendas üle käopesa", aga ka rohkesti vaatajaid kogunud tippfilmid "Mr ja Mrs Smith", "Alexander", "Kokkupõrge", "Transamerica", "Sahara" jpt.

"Oleme saavutanud näitamisõigused paljude tuntud filmide osas ja jätkame läbirääkimisi kõigi Hollywoodi suurtootjatega. Videovalikut hakkame täiendama igal nädalal," ütles eraklientide toodete teenistuse juht Ingvar Kupinski.

Videolaenutuse teenusel ei ole liitumis- ega kuutasu, tasuda tuleb vaid konkreetsete filmide vaatamise eest. Filmide, saadete ja karaokevideote laenutamise hinnad sarnanevad tavaliste filmilaenutuste omadega, olles vahemikus 5-45 krooni. Filmilaenutuse tasu lisandub igakuisele Elioni arvele.

Teenust testiti varem kuu aega 2500 kliendiga. Selles osalejad andsid Elionile väga positiivset tagasisidet. Ära märgiti teenuse hea läbimõeldus, menüü lihtsus ja käepärasus. Kiideti võimalust jätkata filmi vaatamist poolelijäänud kohast.

Elion tõi DigiTV turule 2006. aasta aprillis. Tänaseni on DigiTVga liitunud üle 33 000 kliendi. DigiTV kättesaadavus kasvab 2007. aastal 95%ni Elioni telefoniklientidest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755