24 mai 2007

Guido Sammelselg müüs Norby Telecomi osalust võtmeisikutele

Telekommunikatsiooniettevõtte Norby Telecom suuromanik Guido Sammelselg müüs osalust ettevõtte võtmeisikutele. Ettevõtte põhiaktsionäriks jääb endiselt Guido Sammelselg, kes omab enam kui 50% ettevõttest.

„Ettevõttel on välja kujunenud tugev juhtkond, kes ise usub firma tulevikku ja teab väga täpselt ja hästi mida teha,” kommenteeris müüki Guido Sammelselg. „Ettevõte on arenenud plaanitust kiiremini Lätis ja Leedus, mis eeldab laienenud juhtkonnale täiendavat motivatsiooni.” Sammelselja sõnade kohaselt on Norby Telecom unikaalne telekommunikatsiooniettevõtte, kellel on võimalus edukalt laieneda üle Baltikumi kuna olulised otsused võetakse operatiivselt vastu Eestis.

Osaluse ettevõttes omandasid 15 inimest, nende seas terve juhtkond ning olulisemad võtmeisikud.

„Osaluse müümise eesmärgiks on suurendada ettevõttele oluliste inimeste motiveeritust,” ütles Norby Telecom juhatuse esimees Oleg Švaikovski „Oleme suurte ambitsioonidega ettevõte ja läbi osaluse jagame koos oma töötajatega ka usku meie ambitsioonide teoks saamisse.”

Eesti kapitalil põhinev telekommunikatsiooniettevõte Norby Telecom AS pakub Baltimaades uuenduslikke ja paindlikke kommunikatsioonilahendusi eraisikutest suurfirmadeni. Norby Telecomi peamisteks tegevusvaldkondadeks on IP-telefoniteenus ja selle sidumine olemasolevate infosüsteemidega, laia levipiirkonnaga traadita WiMAX Internet ning suure läbilaskevõimega andmesidelahendused. Norby Telecom on välja ehitanud Baltikumi esimese ja suurima WiMAX Interneti leviala. Käesoleva aasta lõpuks on Norby WiMAX Internetiga kaetud enamus Eesti pindalast.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821