19. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung tutvustab 70’’ LCD telerit

See on suurim kaubanduses saada olev LCD-televiisor maailmas, mis kasutab uudset Local Dimming tehnoloogiat – see võimaldab teleripildile dünaamilist kontrastisuhet 500000:1 ja kuni 50% madalamat voolutarbimist, teatas firma.

Samsung Electronics Co tutvustas Koreas suurimat (70-tollist) kaubanduses saadaolevat kõrge resolutsiooniga LCD-televiisorit. Uuel teleril on Samsungi parim kujutise täiustamise tehnoloogia ning selle taustavalgustuses on erinevalt tavapärasest külmkatoodkiirguslambi (CCFL) versioonist kasutatud valgusdioodi (LED). Samsungi ainulaadne Local Dimming tehnoloogia lubab LED-taustavalgustuse pildi tumedates piirkondades välja lülitada, tuues vaatajani dünaamilise 500000:1 kontrastisuhte. Sel ajal väheneb seadme elektritarbimine kuni viiskümmend protsenti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755