5. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokia eksjuht pakub tasuta mobiilikõnesid

Sel suvel antakse Londonis stardipauk uuele mobiiliteenusele, kus kõned ja SMSid on klientidele täiesti tasuta.

Ettevõtmise nimi on Blyk ning selle loojad on Nokia endine president Pekka Ala-Pietilä ning tema kunagine ülikoolikaaslane Antti Öhrling, kirjutas Eesti Ekspress.

Blyki äriidee on maailmavallutuslikult uudne, pakkuda klientidele täiesti tasuta mobiilikõnesid ja tekstisõnumite saatmist, piiranguteta. Vastutasuks peavad kliendid aga “taluma” oma mobiilis nii-öelda kohustuslikku reklaami.

Blyki tehtud küsitluse kohaselt oleks 77 protsenti 16-24aastastest valmis kohe sellist teenust kasutama hakkama, sellised suured kaubamärgid nagu Coca-Cola, Buena Vista, L’Oreal Paris jt on juba teatanud, et saavad esimesteks Blyki reklaamiandjateks.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755