16. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hämmastavaid pilte Google Earth'ist

Google Earth on tasuta kaardirakendus, mis kuvab virtuaalsel gloobusel erineva resolutsiooniga satelliit- ja aerofotosid. Programmiga mööda gloobust ringi rännates võib sattuda vahest väga huvitavatele leidudele. Võrguajakirja pcworld.com vahendusel valis Novaator välja mõned huvipakkuvamad pildid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052