19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Agasild: internetist võib saada Eesti Nokia

MarkIT juht Andres Agasild pakkus tänasel Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2008 välja, et ehk võiks Eesti võimalus maailmas olla internetiäri.

Agasilla sõnul räägib internetiäri arendamise poolt Eestis see, et:

- tegu on uue tööstusharuga, kus on seetõttu veel võrdsed võimalused,- see ei vaja suuri kapitalimahutusi ja arendustööde eelarveid,- see vajab vähe, kuid häid inimesi,- see sobib kultuuriga - eestlased on introvertsed ja tegelevad hea meelega internetiga, samas aga piisavalt innovatiivsed ja lähevad muutustega kiiresti kaasa,- Eesti suurus ja infrastruktuur on sellisele ärile hea testplatvorm.

"Internetiäri on Eesti jaoks väga huvitav võimalus, milles on tohutu ekspordipotentsiaal," ütles Agasild.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755