26. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USB-dekk päästab kassetikogu

Kolikambris on terve virn 1980ndatest pärit kassette noorpõlve lemmiklugudega. Kuidas neid aga tänapäeval uuesti kuulata?

ION Audio on just turule toonud kassetideki TAPE2PC USB, mis võimaldab kassettidel leiduva muusika USB-ühenduse abil kanda arvutisse ning muuta need vastavalt soovile mp3, wav või wma failideks või lihtsalt CDle ümber kirjutada.

Umbes 1890 krooni maksev kassettmakk ühendub arvutiga USB-pesa kaudu ning ei eelda, et arvutis oleks eraldi draiver.

Samasugune seade on mõeldud ka kõigile vinüülplaadisõpradele - dekk TTUSB suudab kirjutada vinüülplaatidel leiduva muusika ümber helifailideks või CDle lindistada, samuti saab selle abil lihtsalt vinüüle kuulata. Hind on umbes 1660 krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755