17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalm: kasutan digiallkirja iga päev

Eesti Telekomi juhatuse esimees Valdo Kalm ütles Äripäeva päevaküsimusele vastates, et ID-kaardi mitmekülgne kasutamine Eestis üldiselt veel väga levinud ei ole, kuid tema kasutab seda iga päev.

Aripaev.ee uuris päevaküsimuse raames Eesti ettevõtjate digiallkirja kasutamise kombeid ja sai teada, et Valdo Kalm kasutab seda iga päev.. "Jah kasutan, kui te tahate teada täpselt millal viimati, siis eile allkirjastasin ühe lepingu," räägib Kalm tema töö igapäevasest osast.

"Meil EMTs on kõik dokumendid digiallkirjastatavad," ütles tegevjuht, kes on veendunud, et EMT kasutab piisavalt palju arenenud tehnikat.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755