26. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oktoobrist startis meresõiduportaal marine24.ee

Alates oktoobrist on avatud uus meresõiduportaal marine24.ee, mis pakub merendus- ja laevandushuvilistele värskeid uudiseid, võimalust vahetada infot, osta ja müüa paate ning laevu.

Marine24.ee koondab meresõiduga seonduvat infot uudiste, seaduste ja regulatsioonide näol, artikleid ning infot toimuvate regattide ja muude veesõiduga seonduvate ürituste kohta, teatas ettevõte. Portaal keskendub kodumaiste meremeeste tegemistele-toimetamistele ning vahendab infot ka välisriikidest.

Portaali eesmärgiks on pakkuda kodumaistele paadi- ja laevaomanikele ning alles laevaostuplaane pidavatele kodanikele võimalust oma ostu- või müügiplaan teoks teha. Marine24.ee-s on võimalik tasuta sisestada veesõidukite ostu- ja müügikuulutusi ning huvilistel saavad neid vajalikke parameetreid sisestades otsida ning sorteerida.

Portaali eesmärgiks on saada lähemate aastate jooksul suurimaks ja parimaks interaktiivseks paadituruks Eestis.

Lisaks edastab Marine24.ee jooksvat infot Eestis toimuvate regattide, võistluste ja mereteemaliste ürituste kohta ning pakub võimalust huvilistel omi mõtteid avaldada mereteemalistes foorumites, lisada galeriisse pilte oma laevast ning lugeda ilmainfot.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755