21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google noolib Skype'i

Käivad sahinad, et Google või eBay'lt Skype'i ära osta.

Konverentsil "Sillicon Vally comes to Oxford" mainis Google'i eriprojektide juht Chris Sacca, et Skype on endiselt suure potentsiaaliga firma, kirjutas The Guardian Unlimited.

"Skype on endiselt "järgmine suur asi". Talle ei ole lihtsalt võimalust antud. Ma olen ise käinud Tallinnas ja kohtunud Niklas Zennströmi ja Janus Friisiga. Nendel meestel on palju ideid ja ma ei sa aru, miks nad ei ole motiveeritud tegema midagi uut ja jalustrabavat, kuna Eestis on nii palju potentsiaali selles valdkonnas," sõnas Sacca.

Sacca rääkis konverentsil Google'i tööst ja personalist ning mainis, et tihtipeale ostetakse uus firma töötajate võime pärast, mitte niivõrd toote enda pärast.

"Google tegi väga õigesti, ostes YouTube´i ja jättes selle endistele juhtidele, kes siiani on teinud suurepärast tööd. Google'il endal on ka videotoode, mis ei ole pooltki nii hea kui YouTube ning ostmisel oligi meil eelis kiita neid poisse hea töö eest, jättes toote nende juhtida," lisas Sacca.

Kui müük peaks toimuma, siis võib seda oodata pärast 31. maid 2008.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755