23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Columbus IT juht: minu kuusissetulek kasvas alla 20%

Columbus IT Partneri juht ning Max 123 nõukogu liige Ivo Suursoo ütles, et tema igakuised sissetulekud kasvasid vähem kui 20%.

"Seda on kole öelda, aga tasu sõltub tulemustest," ütles Suursoo. "Olen seotud kahe firmaga ja kui riistvara müüv Max 123 kasvas 60%, siis Columbus IT Partneri kasv oli vaid 20%. Seepärast juhatuse liikme tasu Columbuses mul ei kasvanud. Küll aga tõstsime palka töötajatel. Nende suurim palgatõus jäi 2006. aastasse, mil palk kasvas kuni 25%."

Aripaev.ee küsis Ivo Suursoolt tänase päevaküsimuse, kas tema palk on viimase aasta jooksul sarnaselt Eesti keskmisele kasvanud 20%.

Columbus IT Partner on tuntuim majandustarkvara Axapta juurutaja Eestis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755