3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TietoEnatori andmekeskus võtab üle If Kindlustuse kliendid Balti riikides

TietoEnatori ja If Kindlustuse äsja sõlmitud kokkuleppe kohaselt hakkab Ifi ärikliente teenindama TietoEnatori andmekeskus, teatas ettevõte.

Leping hõlmab ärikliente kõigis Balti riikides, keda on kokku üle 30 000. Balti riikides on kliente kokku üle 300 000.

Ifi teenuste kasutajat Lätis, Leedus ja Eestis. 3. jaanuaril jõustuv kokkulepe on jätkuks Ifi ja TietoEnatori vahel sõlmitud koostöökokkuleppele Põhjamaades ja peaks tõstma siinse teenindustaseme Põhjamaade omaga võrreldavaks.

If Kindlustuse IT-juht Kjell Rune Tveita ütles: „If tahab laiendada koostööd TietoEnatoriga Balti riikidesse. Oli vajadus ühendada serverikeskkond ning paigutada serverid ühte andmekeskusse. Eesmärk oli langetada kulusid ning tõsta kvaliteeti, eelkõige aga saavutada eelolevateks aastateks prognoositav kulutase.“

Sakari Lehtola, kes vastutab firmas TietoEnator Processing Network kindlustusklientide eest, ütles: „If Kindlustus on meie jaoks väga oluline klient ja oleme rõõmsad koostöö laienemise üle Balti riikidesse. Samas suurendab tehing meie turuosa Balti riikides ja näitab, kuidas me suudame toetada oma seniste klientide kasvu selles regioonis.“

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755