5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firma ostis domeeni 55 miljoni dollariga

Ettevõte Dun Bradstreet Corp. teatas täna, et ostis domeeni AllBusiness.com 55 miljoni dollari eest, vahendas Cybersecurity.ru.

Kohe pärast domeeniostu teadet suurendas ettevõte ka tuleva aasta kasumiprognoosi.

Koos domeeniostuga sai Dun Bradstreet ka samanimelise ettevõtte omanikuks, mis tegeleb online-meedia ning veebireklaamiga. Ehkki AllBusiness.com prognoosis kasumiks vaid 10 miljonit dollarit, loodab tema ostja kulutused tasa teha juba järgmisel aastal ning teenida tuntud kaubamärgi kasutamisest juba alates 2009. aastast.

Peale uudise ilmumist tõusis Dun Bradstreet aktsia hind 15%, saavutades rekordilise taseme 90,03 dollari peal.

Suvel ostis R.H. Donnely nimeline ettevõte domeeni Business.com 350 miljoni dollari eest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755