14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti osalusega firma võitis prestiižse Vene auhinna

Täna kuulutati Vene Online TOP++ (ROTOP++) 2007. aasta projektiks Eesti osalusega suhtluskeskkond Odnoklassniki.ru, vahendas Lenta.

Odnoklassniki.ru alustas tegevust möödunud aastal. Tema looja Albert Popkov pärjati tiitliga "Aasta produtsent". Gild Bankers investeeris Odnoklassniki.ru-s osaluse omandanud ASi Forticom kuue aasta eest.

Forticomi juht Vitalijs Rubstein rääkis tänavu oktoobris aripaev.ee-le: "Odnoklassniki.ru kasvas kiiresti, kuid polnud selleks tehniliselt valmis. Osaluse omandamisel polnud küsimus rahas, vaid tehnoloogias. Paljud tahtsid Odnoklassniki.ru-d osta ja pakkusid raha, kuid seda ei müüdud. Otsustas tehnoloogia."

Rubstein lisas: "Viisime Odnoklassniki.ru uuele platvormile ja ta kasvas nelja nädalaga neli korda. Kui enne oli portaalil 250 000 kasutajat päevas, siis praegu kasutab seda iga päev miljon inimest."

Internetiprofessionaalid korraldavad Vene Online TOP++ konkursse alates 2000. aastast.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052