31. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Google ja Dell kavandavad iPhone’ile konkurenti

Üha enam liiguvad spekulatsioonid, et otsingumootorifirma Google ja arvutitootja Dell plaanivad teha koostöös mobiiltelefoni, mis oleks konkurendiks iPhone’ile.

Ajakiri MarketingWeek kirjutab kahele kõrge ametikohaga allikale tuginedes, et ettevõtted avalikustavad oma kavatsused veebruaris Barcelonas toimuval telekommunikatsioonikonverentsil.

Sellest, et Google on loomas oma mobiiltelefoni Gphone, räägitakse juba ammu, kuid maailma suurima otsingumootori hiljutine teade mobiiltelefonidele tarkvara loomisest oli ikkagi üllatus. Androidi nimeline programm, mis võimaldab mobiiltelefonide omanikel kasutada kõiki Google’i teenuseid, peaks saadaval olema juba sel aastal.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755