12. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Poolsada tarkvaraarendajat võiks hoobilt tööle saada

Mitmed tuntud tarkvaraarendajad otsivad praegu Eesti tööportaalides programmeerijaid, päevapealt võiks uue koha leida vähemalt poolsada tarkvaraarendajat.

Tuntumatest programmeerijaid otsivatest ettevõtetest võiks nimetada Playtech Groupi kuuluvat Videobet OÜd, Skype’i ja InVision Software AGd. Mitu kuulutust on ka Tartus turismisektorile broneerimissüsteeme looval Titanium Systemil ning tarkvaraarendusele keskendunud personaliotsingufirmal Manforte.

Ainsana käib konkreetsed palganumbrid välja Manforte. Java-spetsialistile pakub Eesti ja Rootsi turule orienteeritud värbaja vähemalt 20 000kroonist ning kogenenumale süsteemiarendajale vähemalt 25 000kroonist netopalka, millele lisanduvad kopsakad komandeeringutasud.

Erinevalt Eesti töökuulutustest on Venemaa tööportaalides palganumbrid tavalised. Nende põhjal võib öelda, et enim teenivad vene keelt valdavad tarkvaraarendajad Peterburis ja Moskvas.

Tänavu jaanuaris-veebruaris pakkusid Moskva firmad programmeerijale kuupalgaks 17 500 - 37 700 krooni. Enim otsiti Moskvasse venekeelse raamatupidamistarkvara C1 Enterprise 8.0 hingeelu tundvaid ning C++ programeerijaid.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755