12. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiivel: oleme Elisast suuremad

Tele2 juht Toomas Tiivel ütles, et ta on rahul eelmise aasta tulemustega, ning jättis konkurendi süüdistuse andmetega vassimises tema südametunnistusele.

„Jah, me oleme suuremad kui Elisa,“ ütles Tiivel.

Elisa juhi Sami Seppäneni väide, et Tele2 manipuleerib eelmise aasta tulemustega, pani Tiiveli naerma. „Seppäneni arvamus on tema südametunnistuse asi,“ ütles Tiivel ning lisas, et Tele2 tulemused on absoluutselt õiged.

Tiivel ütles, et Tele2 lähtub aastaaruande koostamisel seadusest ning audiitorid kontrollivad selle üle. „Sami arvamus on kohatu,“ märkis ta.

Tiivel rääkis, et Elisa pakub ka lauatelefoniteenust, mis on suur käibelisa, kuid Tele2 on selle teenuse pakkumise praktiliselt lõpetanud.

Tiivel ütles, et ta on rahul eelmise aasta tulemustega, kuid tihe konkurents ja odavamad roaming'u hinnad panevad neid järjest nutikamalt tegutsema. „Loodame kõneminutite kasvule ning tulevik on mobiilse internetiga seotud,“ rääkis Tiivel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052