• 13.02.08, 09:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Läti loobub TeliaSonera pakkumisest

Nädalapäevad tagasi pakkus Soome-Rootsi telekomiettevõte TeliaSonera lätlaste telefoniteenuseid osutavate firmade eest Läti riigile 1 miljard dollarit (10,8 miljardit krooni), kuid Läti lükkas aga pakkumise tagasi, kirjutas Bloomberg.
TeliaSonera pakkus Läti riigile 1 miljard dollarit telekomifirmade ostuks, riik loobus tehingust.
Eilsel pressikonverentsil sõnas Läti peaminister Ivars Godmanis, et loobutakse TeliaSonera pakkumisest, sest see kahjustaks telefoniturul konkurentsi.
Soome-Rootsi ettevõte konkureerib Blackstone Groupiga, et osta riigi osalusega Lattelecom. Godmanise sõnul pooldab ta, et Lattelecomil oleksid erinevaid omanikud, sest see arendab konkurentsi. Peaminister pakkus TeliaSonerale osta mobiilsideteenuseid pakkuv LMT juhul, kui ettevõte loobub oma osalusest Lattelecomis ja müüb talle kuuluvad aktsiad Blackstone'ile.
Godmanis mainis, et riik võib panna Lattelecomi aktsiad hoopis avalikule oksjonile.
TeliaSonerale kuulub 49% Lattelecomi aktsiatest ning 60,3% LMT aktsiatest. Ettevõttele kuulub telekomiettevõtteid ka Leedus ja Eestis.
Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele