22. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 Balti piirkonna juht lahkus

Tele2 Balti riikide ja Venemaa piirkonna juht, mees, kes ehitas edukalt üles Tele2 Venemaal, Johnny Svedberg lahkus ettevõttest.

Svedberg töötas Tele2 heaks juba 1990. aastast ning kuulus juba kaua aega kontserni juhtkonda. Eile aga mees lahkus. Tema asemele asub Tele2 finantsjuht ja juhatuse liige Donna Cordner, kirjutas Rootsi majandusportaal di.se.

Ametist lahkus ka Tele2 tegevjuht Venemaal Carl-Magnus Stenberg, kes oli Tele2s töötanud 13 aastat.

Tele2 kommunikatsioonijuht Pernilla Oldmark selgitas, et Tele2 organiseerib oma tööd ümber, muutes Venemaa omaette piirkonnaks.

Ettevõtte tegevjuht Lars-Johan Jarnheimer ütles samuti ümberorganiseerimisele viidates, et just see pani Svedbergi ja Stenbergi mõtlema, kas pärast vastavalt 18- ja 13aastast tööd tuleks ehk edasi vaadata.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755