4. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa koondas juhtimise ühe katuse alla

Kvaliteetoperaator Elisa kolis selle aasta alguses oma kontori vastvalminud Sõpruse Ärimajja Tallinnas, mis võimaldas enamuse ettevõtte osakondadest ning töötajatest koondada ühe katuse alla.

"Senini tegutsesime kuues erinevas kohas üle linna – säärane killustatus häiris kohati ettevõtte igapäevategevust ning oli selgelt ebapraktiline. Uues majas on töötajate ja ka osakondade omavaheline suhtlemine lihtsam, sest selleks pole vaja kogu aeg kasutada telefoni või e-maili. Samuti ei pea enam koosolekuteks ühest kontorist teise sõitma, mis aitab märgatavalt aega kokku hoida,“ ütles Elisa Eesti juhatuse esimees Sami Seppänen teates.

Sõpruse Ärimajas töötab ligi 200 Elisa töötajat, mis moodustab umbes kaks kolmandikku Elisa töötajate koguarvust.

Lisaks Sõpruse Ärimajale tegutsevad Elisa osakonnad veel kahes erinevas kohas Tallinnas – võrgukeskus ja monitooringukeskus asuvad Ädala tänaval ning kõnekeskus Kadaka teel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755