10. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman sai aastaga juurde ligi 18 000 tavatelefoni klienti

Starman võitis eelmisel aastal ligi 18 000 uut tavatelefoni klienti, suurendades ettevõtte telefonikasutajate arvu 43 000ni, kirjutas ettevõtte kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen oma blogis.

41% kliendiarvu kasvuga oli Starman eelmisel aastal Hartikaineni andmetel kõige kiiremini kasvanud telefoniteenuse pakkuja, ettevõtte internetiklientide arv suurenes 11 000 võrra ehk 22% 48 000ni.

Starmani juhatuse liikme Henri Treude sõnul on telefoniteenus ettevõtte kõige kiiremini kasvav ärivaldkond. „Hindame oma turuosaks üle Eesti tervikuna 13% ning tavatelefoni kasutajate seas Eesti linnades ja suuremates asulates, kus Starmanil on kaabelvõrk, ligi 60%,“ ütles Treude. „Üldlevinud kuuldused tavatelefoni surmast on enneaegsed, sest kiirete internetiühenduste lai levik kodudes ning internetipõhise kõneside võidukäik on tavatelefoni kasutajate hulka Eestis hoopis kasvatanud.“

Starman on Eesti suurim kaabellevivõrgu baasil televisiooni-, interneti- ja telefoniteenust pakkuv ettevõte, millel on kokku üle 133 000 digi- ja analoogtelevisiooni kliendi. Lisaks kaabelvõrgule edastab Starman telepilti ka maapealse leviga digitaaltelevisiooni ZUUMtv vahendusel. Alates veebruarikuust on kõikjal üle Eesti nähtav Starmani uus eestikeelne telekanal Neljas TV. AS Starmani aktsiad on kaubeldavad Tallinna Börsi põhinimekirjas.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755