18. aprill 2008
Jaga lugu:

You Tube´i lisandub iga minutiga 6 tunni jagu videosid

Delli toodete maaletooja IT Grupi juhi Esti Ehatamm-Koppeli sõnul laetakse You Tube´i iga minutiga kuue tunni jagu uusi videosid. Nelja aastaga internetis olevate andmete maht viiekordistub.

„Iga päev lisandub kogu maailmas ligi 500 000 uut internetikasutajat ja seda eelkõige arenevates riikides. Seega peavad andmekandjate mahud lähiaastatel oluliselt suurenema ning arvutid hinna poolest kättesaadavamaks muutuma,” rääkis Ehatamm-Koppel.

IT Grupi juhi sõnul muudab andmemahu kasv arvutitootjate senist strateegiat, tootevalikut ja positsioneerimist. Näiteks arvestab Dell uute arvutite disainimisel, et iga arvutikasutaja leiaks laiast mudelite valikust just neile sobiva, arvuti oleks nägusa disainiga, oleks pakkuda erinevaid traadita ühenduse võimalusi, ühte ja sama arvutit saaks kasutada nii tööl kui kodus, säästetaks keskkonda ja energiat.

Tänavusel Delli EMEA regiooni (Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika - toim) partnerkonverentsil rõhutasid esinejad, et IT-sektorit suunavad lähiaastatel eelkõige hindade alanemine ja andmekandjate mahtude suurenemine.

IT Grupp müüb ja garantiiremondib Delli ja HP tooteid ning pakub IT-alaseid täislahendusi suurtele ja keskmistele firmadele, samuti avalikule sektorile. Eesti kapitalil põhineva IT Grupi 2007. aasta käive oli 109 miljonit krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt