22. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna liitus Starmaniga 50 000. internetiklient

Internetiteenuse pakkuja Starmaniga liitus täna, 22 aprillil 50 000. internetiklient. 12 kuuga on Starmani internetiühenduse kasutajate arv kasvanud rohkem kui 20%, teatas firma.

Starmani juhatuse liikme Henri Treude sõnul toetas internetiklientide arvu kasvu 2007. aastal võrgu arendusse investeeritud ligi 60 miljonit krooni, tänu millele laienes tublisti Starmani internetiühenduste leviala. „Selleks et üha rohkemates kodudes saaks kasutada Starmani internetiühendust koos telepildi ja telefoniteenusega, jätkame oma võrgu laiendamist ning internetikõlbulikuks muutmist ka sel aastal,“ lausus Treude. „Kliendiarvu kasvule on kindlasti andnud tõuke ka telekanaleid, telefoni ja internetti sisaldavate kolmikpakettide võidukäik, sest ega uus klient naljalt vähema kui kolme teenusega korraga enam lepi.“

Sel aastal on Starmanil kavas päris uut võrku ehitada või olemasolevat moderniseerida rohkem kui 10 linnas ja asulas üle Eesti.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755