6. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seppänen: leidke 50 000 maksvat klienti

Elisa juhatuse esimees Sami Seppänen lubas, et kui Eestis on 50 000 inimest, kes tahavad 5x10 cm ekraanilt televiisorit vaadata ja on nõus selle eest maksma, käivitavad nad kohe teenuse.

„Elisa on Soomes koos Nokiaga teenust juba kaks aastat testinud, seni ei ole see massidesse läinud,“ selgitas ta ja oli pessimistlik ka Eestis buumi tekkimises.

Seppäneni sõnul ei piisa äriks heast tehnoloogiast, lisaks on vaja välja mõelda, kuidas projekt ennast tasuma panna.

„Kui leitakse 50 000-100 000 klienti, kes on nõus maksma 5x10 cm ekraanilt televiisori vaatamise eest, on meil see teenus olemas,“ sõnas ta, viidates, et võrgu ehitab välja ju rahvusringhääling ja telefonid toodab Nokia ja Elisa rolliks jääks vaid vahendamine ja arveldamine.

Millal võiksid inimesed mobiilist telekanalit piiluma hakata, ei osanud Elisa juht öelda.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474