23. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Samsung ja LG ühendavad jõud

Koreas on eelmisel nädalal hakanud levima kuuldus Samsung Electronicsi ja LG Electronicsi üllatavast koostööst.

Tavaliselt on nende ettevõtete omavaheline konkurents olnud ääretult karm, nüüd aga puhuvad uued tuuled, kirjutas kauppalehti.fi.

Viimastel aastatel on Samsung ja LG ennekõike võidelnud mobiiltelefonide turu pärast. Tihedas konkurentsis on mõlemad ettevõtted ka edu saavutanud. Kõigepealt läks Samsung Motorolast mööda, haarates endale suurema turuosa, nüüd aga on LG edukalt edasi rühkinud.

Eelmisel nädalal aga teatasid ettevõtted, et ühendavad USA turul mobiilitelevisiooni seadmete osas jõud. LG Mobile Pedestrian Handheldi ja Samsungi Advanced-Vestigial Side Bandi tehnoloogiast luuakse üks ühine seade.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112