25. juuli 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saku veeb võtab tulevikus eeskuju Carlsbergist

Saku Õlletehas kommunikatsioonijuhi Priit Põikliku sõnul pööravad nad oma kodulehele suurt tähelepanu ja uus omanik hakkab mõjutama ka veebis olevat.

„Meie firma puhul on koduleht paljude inimeste infoallikas, otsitakse infot toodete kohta. Kuna õlu ei ole vaid jook, vaid ka emotsioon, siis saadetakse selle kohta ka palju tagasisidet. Ka on oluline lehe inglisekeelne versioon, sest me ekspordime oma toodangut paljudesse riikidesse ja soov on seda intensiivistada,“ sõnas Põiklik.

Kommunikatsioonijuhi sõnul on nad veebis üritanud rahuldada ka enne Carlsbergi ülevõtmispakkumist olnud 4000 aktsionäri infonälga. „See on veebi väga tähtis osa,“ lisas ta kommenteerides Hallvarsson Halvarssoni Webranking’i edetabelit, kus Saku Õlletehase koduleht maabus 29,75 punktiga kuuendal kohal.

Ka pööravad nad suurt rõhku sotsiaalsele vastutusele. „Kui vaatate meie veebi, siis ei ole viimane uudis mitte õllest vaid ülekutse Viljandi Folgi, mille suursponsor me oleme, korralikult käituda,“ juhtis Põiklik tähelepanu nende sotsiaalkampaaniatele ja sellele, et nad üritavad inimesi harida ja ennetada alkoholi tarbimisega seotud negatiivset.

Põikliku sõnul on nende veeb juba küllalt vana ja täiesti ise välja mõeldud, siiski peagi on oodata, et see saab rohkem Saku Õlletehase omaniku Carlsbergi veebi nägu. „Neil on ka väga hea veebileht,“ lisas ta.

Põiklik leiab, et Eesti firmade veebilehed on üldiselt heal tasemel. „On erandeid, kuid see on pigem üldine firma suhtluskultuur, mis jätab soovida, näiteks prügiveofirmadel,“ lisas ta. Tema sõnul on head veebilehed Kaubamajal ja EMTl.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755