6. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bic toob turule ühekordsed mobiiltelefonid

7. augustil toob Prantsuse ettevõte Bic turule oma uusima ühekordselt kasutatava toote – Bic-phone’i.

Ühekordne mobiiltelefon, mida hakatakse esialgu vaid Prantsusmaal muu seas müüma ka kioskites, on täislaetud patareiga ja sellega saab rääkida 60 minutit, kirjutas di.se.

Bic on maailmas tuntud eelkõige välgumihklite, habemeajamisžilettide ja pastapliiatsite poolest. Kõik need tooted on loodud ühekordseks kasutamiseks. Nii ka Bic-phone.

Telefoni töötas Bic välja koostöös telefonioperaatoriga Orange ja mobiiltelefoni tootja Tcl’iga. Bici kodulehel on selgitatud, et mobiil on mõeldud klientidele, kellel on vaja teist SIM-kaarti, või juhuks, kui näiteks turistid tahavad välismaal kõnesid teha.

Telefoni hinnaks kujuneb 40-49 eurot (626-767 krooni) ja sellega saab klient laetud akuga telefoni ning 60 minutit kõneaega või võimaluse sõnumeid saata. Selleks et helistada, peavad kliendid end siiski Orange’i juures registreerima.

Ometi on telefoni võimalik ka pärast aku tühjenemist või kõneaja lõppemist edasi kasutada. Aku on laetav ja kõneaega saab lisada nn mobicarte’i ostes.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755