6. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPhone 3G jõuab Eestisse

EMT ja TeliaSonera alustavad iPhone 3G müüki Eestis 22. augustil. Osta saab seda kõigist EMT esindustest üle Eesti.

iPhone 3G on põhimõtteliselt esimese põlvkonna iPhone edasiarendus ning võimaldab senise iPhonega võrreldes kasutada 3G võrgus olenevalt asukohast kuni kaks korda kiiremat andmesidet. Lisaks on uuel tootel ka sisse ehitatud GPS asukohapõhiste teenuste jaoks ja uuem tarkvara, mis toetab ka Microsoft Exhange ActiveSync`i.

“iPhone 3G pakkumine on meie järgmine strateegiline samm mobiilse andmeside turu arendamisel ja tugevdab meie turupositsiooni Põhjamaades ja Baltikumis,” rääkis Eesti Telekomi suuromaniku TeliaSonera mobiilivaldkonna president Kenneth Karlberg.

Samuti avaldas oma rahulolu uue iPhone turule toomisega ka EMT peadirektor Valdo Kalm, sõnades, et see aitab kinnitada klientidele antud lubadusi.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052