8. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPhone tõrgub Rootsi 3G võrgus

Apple’i menutelefonil iPhone’il on Rootsis tõsiseid probleeme – tarkvaravea tõttu ei taha telefon sugugi 3G võrgus toimida, vahendas di.se Metrot.

Sageli ei saa iPhone 3G võrguga üldse mingisugust sidet, kuna sel on väga nõrk antenn, väidavad tehnikud. Et iPhone’iga helistada, tuleb 3G võrku sisselogimine välja lülitada ja kasutada vaid aeglasemat edge-võrku. Teine võimalus on minna kohta, kus 3G levi on väga tugev.

Telefone müüva TeliaSonera pressiesinduses hajutatakse probleemi tõsidust.

„Mul tekkis see probleem just äsja. On selge, et sama probleemiga puutusid kokku ka mitmed teised, kuid ma uurisin olukorda klienditeeninduses ja nende poole ei ole selliste küsimustega eriti palju pöördutud,“ sõnas Telia pressiesindaja Irene Krohn.

Apple’i iPhone tuli Rootsis müügile juuli keskel. Juba samal kuul oli see ainuesindaja Telia müügikohtades enimmüüdud telefon.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474