15. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa: keelake EMT eksitav reklaam

Elisa pöördus tarbijakaitseametisse avaldusega, milles palub ära keelata tarbijatele ebatõest infot jagav EMT reklaam, mis väidab EMT leviala paremust.

Elisa juhatuse esimees Sami Seppäneni sõnul jagab operaatorfirma EMT reklaamlause „Parim leviala üle Eesti!“ tarbijale selgelt eksitavat infot. „Erinevad sõltumatud mõõtmised näitavad, et Elisal on parim mobiililevi kümnes Eesti linnas, kus elab üle poole Eesti elanikkonnast. Parimat levikvaliteeti pakub Elisa Tallinnas, Tartus, Jõhvis, Sillamäel, Narvas, Võrus, Valgas, Viljandis, Otepääl ja Pärnus,“ täpsustas Seppänen.

Tallinnas kinnitas Elisa parimat mobiililevi viimatine riikliku instantsi, Tehnilise järelevalve ameti sideteenuste kvaliteediuuring. „Mõõtmistulemuste järgi oli Elisal võrreldes teiste mobiilioperaatoritega Tallinnas tugevaim levi, parim kõnekvaliteet ning suurim kõnede õnnestumise protsent,“ ütles Seppänen. Lisaks Tallinnale on Elisa tellinud leviala mõõtmise ka osas Eesti suuremates linnades Pöyry Telecom OY’lt.

Tarbijakaitseamet on kinnitanud Pöyry Telecom OY leviala mõõtmistulemuste adekvaatsust, öeldes, et neil ei ole alust kahelda Põhjamaade juhtiva konsultatsioonifirma pädevuses ja mõõtmistulemustes.

Elisa pakub püsivõrgu- ja internetilahendusi Talllinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 1,88 miljardit krooni ning tegevuskasum 591 miljonit krooni.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755