24. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eltel Networks ostis Siemens Electronservice

Eltel Networks AS ostis AS Siemens Electroservices Eesti, ostutehing vajas jõustumiseks Eesti konkurentsiameti heakskiitu, mis täna ka saadi.

"Siemens Electroservices teenusteportfell ühitub täiuslikult Elteli omaga ja olen veendunud, et ühendatud kompetentsid tugevdavad meie positsiooni Eesti turul,“ ütles Eltel Grupi tootmisdirektor Juha Luusua Eltel Networksi kodulehel.

"Arvestades meie energia ülekande ja jaotuse teenuste arenguid, oleme me otsustanud müüa AS-i Siemens Electroservices Eestis Eltel’ile, kuna meie esmane ärisuunitlus teenuste pakkumisel on aja jooksul muutunud," ütles Andreas Heine, Siemens Energiasektori energia ülekande ja jaotuse teenuste äriüksuse peadirektor.

Eltel Networks on spetsialiseerunud elektri- ja telekommunikatsioonivõrkude projekteerimisele, ehitamisele, hooldamisele ja parendamisele. Eltel Grupis töötab 9700 töötajat ning Grupp tegutseb Põhjamaades, Poolas, Balti riikides ja Saksamaal. Grupi netokäive oli 2007. aastal 858 miljonit eurot. Ettevõtte peakontor asub Helsingis, Soomes.

150 töötajaga Siemens Electroservices on ettevõte, mis tegeleb elektriseadmete hoolduse, remondi ja ehitusteenusega. Ettevõttel on esindused Tallinnas, Paides, Tartus ja Kuressaares.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755