24. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MicroLink Eesti nõukogu liikmeks sai Tiit Tammiste

AS Eesti Telekom määras oma tütarettevõtte AS-i MicroLink Eesti nõukogu uueks liikmeks Tiit Tammiste.

MicroLink Eesti nõukogu liikmetena jätkavad Valdo Kalm (nõukogu esimees), Leho Tamm, Valdur Laid ja Arti Ots.

Tiit Tammiste on alates 2001. aastast Eesti Telekom tütarettevõtte EMT IT-direktor ning alates 2008. aastast juhatuse liige. Alates juulist 2007 on Tammiste ka Eesti Telekomi IT-valdkonna strateegiadirektor.

Tammiste on lõpetanud 1982. aastal Tallinna Tehnikaülikooli tööstuselektroonika erialal ning omab 26-aastast töökogemust infotehnoloogia valdkonnas. Tammiste kuulub ka sihtasutuse Vaata Maailma nõukokku

Tammiste ei oma AS-i Eesti Telekom aktsiaid.

AS MicroLink Eesti on suurim IT-teenuseid pakkuv ettevõte Eestis, kus töötab 300 töötajast koosnev ekspertide meeskond. MicroLink asutati 1991. aastal ja omab pikaajalist kogemust IT teenuste osutamisel.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474