25. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elion: meie digi-TV eeliseks Levira ees on lisateenused

Elioni kasutatav digi-TV platvorm võimaldab pakkuda teleprogrammi kõrval ka paljusid atraktiivseid lisateenuseid, mis Levira digi-TV-l puuduvad, teatas Elion.

Võrreldes Elioni uue põlvkonna digitelevisiooni Levira üle õhu leviva digitaalse televisiooniga, tõmbas Elioni tehnoloogiadirektor ja juhatuse liige Kalev Reiljan paralleeli 3G ja GSM-tehnoloogiaga mobiilsideärist. "3G on samuti nn kolmanda generatsiooni platvorm, võimaldades pakkuda klientidele laia valikut uusi lisateenuseid, mida GSM ei võimalda," ütles ta.

Enam kui 75 400 majapidamisega on Elion täna Eesti suurim digitaalse televisiooni pakkuja. "Edu on taganud meie poolt valitud strateegia. Olime Eestis esimesed ning täna ainsad, kes kasutavad digitelevisiooni pakkumiseks innovaatilist uue põlvkonna IP-tehnoloogiat," põhjendas Reiljan.

Tulevikus muutuvad lisaväärtusteenused nagu videolaenutus ja pildialbum üha olulisemaks, kuna kliendid ootavad teenusepakkujatelt paindlikkust ning pidevaid uuendusi, ütles Reiljan.

Levira teatas täna, et kattis Eesti õhu kaudu leviva digitelevisiooniga, mis võimaldab tavaantenni vaadata tasuta seitset kodumaist telekanalit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755