26. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple alandab pühade ajaks veelgi hindu

Kui isegi Apple'i juht Steve Jobs hakkab sülearvutite hindu alla laskma, võib tõesti aru saada, et käes on keerulised ajad, kirjutab CNN.

Siiani kiivalt oma hindu hoidnud Apple paistab olevat alandanud pühadehooajaks veelgi sülearvutite hindu. Alles see oli, kui Jobs teatas hindade alandamisest.

Apple'i arvutite edasimüüjad, kes tavaliselt pole kavatsenudki Apple'i hindu alla lasta, on selleks pühadehooajaks püksirihma lõdvendanud. Näiteks alanes valge MacBooki hind saja dollari võrra. Kuigi Apple'i poes maksab valge Apple MacBook 999 dollarit, müüvad sellest nädalast BestBuy, B H Photo ja Amazon valgeid sülearvuteid 899 dollari eest. Club Mac ning Mac Mall müüvad MacBooke isegi 869 dollari eest.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052