30. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSMvalve: valvesüsteemid müüvad siis, kui veri on tänavatel

Majanduslanguse tingimustes kuritegevus kasvab ning inimesed mõtlevad rohkem turvalisuse peale, ütles GSMvalve OÜ juhatuse liige Risto Eelmaa.

"Piltlikult müüvad meie tooted, siis kui veri on tänavatel. Majanduslanguse tingimustes kuritegevus kasvab ning inimesed tunnevad seda ka enda nahal ja mõtlevad rohkem turvalisuse peale," ütles Eelmaa.

"Oleme selle aasta käivet kahekordistanud võrreldes eelmise aastaga. Paneme iga kuu 150 kodu koduvalvesse, see on püsiv juurdetulev eraklientide voog," rääkis ta.

Ta lisas, et positiivse vastukaja on saanud autovalve toode ning seetõttu on ka äriklientide hulk hakanud suurema hooga kasvama. "Enim tarbivad nimetatud teenust müügi-, teenindus-, logistika ettevõtted."

"Teadvustame rasket turuolukorda ja me ei ütle, et meil läheb väga kergelt ja väga hästi. Uues turuolukorras oleme loomulikult ka meie sunnitud kaks korda rohkem pingutama selle nimel, et sama moodi jätkata nagu on seni läinud," tunnistas Eelmaa.

"Kuid plaan ja eesmärk on ka järgmine aasta kaks korda rohkem pingutada. Oleme täna võtnud ambitsioonika eesmärgi, et ka järgmisel aastal oma käive kahekordistada,“ lisas ta.

"Konkurentsi juurdekasvu näeme ja tunneme iga päev, konkurente tuleb ja läheb. Proovijaid on, kuid ega see valdkond kerge pole ja veepeale jäävad tugevaimad," ütles Eelmaa.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755