12. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSMvalve käive kasvas mullu 71%

Turvafirma GSMvalve OÜ käive kasvas eelmisel aastal 71%, ulatudes 22,8 miljoni kroonini.

GSMvalve koduvalvesüsteemi sai ettevõtte teatel mullu üle 1400 kodu, mida on rohkem kui 2007. aastal.

"Võttes arvesse hetke keerulist majanduse olukorda, jääme tulemusega igati rahule. Müügitulemus kasvas prognoositud mahus," ütles GSMvalve OÜ juhatuse liige Risto Eelmaa.

Aasta lõpupoole võis tema sõnul märgata rendi ja järelmaksu klientide arvu hüppelist kasvu, mis viitab inimeste keerulisemale rahalisele olukorrale. "Samas on heameel tõdeda, et inimesed ka selles keerulises olukorras mõtlevad jätkuvalt oma vara ning lähedaste kaitsmise peale," lisas ta.

Eelmaa kinnitusel näitab olulist kasvu ka autovalve- ja jälgimistoode, mis on suunatud peamiselt firmadele. See võimaldab klientidel jälgida oma autode hetkeasukohta, välja printida autopäevikut aadressi täpsusega, optimeerida kulusid ning parandada töötajate töödistsipliini.

"Majanduslanguse ajal huvitab firmajuhte ja omanikke töö efektiivsuse tõstmine ning teadmine, millega ettevõtte autod tegelevad. Sellega kaasneb oluline kulude kokkuhoid, mis on väga keerulist 2009. aastat silmas pidades äärmiselt oluline," ütles Eelmaa. Ettevõte plaanib 2009. aasta jooksul paigaldada Eesti turul vähemalt 2000 autovalve- ja jälgimistoodet.

GSMvalve pakub juhtmevabasid kodu-, büroo- ja autovalve süsteeme, mis teavitavad klienti ja tema poolt määratud isikuid mobiilside teel häireolukordadest. Häire korral helistab süsteem tähelepanu äratamiseks kliendi poolt määratud kontaktnumbritele ning mobiiltelefonile saabuv SMS sisaldab täpset infot, missugusest andurist häire tuli.

Nii teab klient täpselt, mis ruumiga ning mis tüüpi häirega (liikumis-, suitsu- või muu andur) tema kodus on tegu ja teab vastavalt ka reageerida. Juhtmevaba ja üle mobiilivõrgu töötav koduvalve teenus on kättesaadav kogu Eestis.

GSMvalve Eesti esindused asuvad Tallinnas, Pärnus, Jõhvis, Tartus ja Kuressaares ning Läti tütarfirma esindus Riias.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755