14. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman: meile pole PBK jätkamisest teatatud

Starman pole saanud Vene telekanaleid vahendavalt MTÜ-lt Balti Autorite ja Leviliit teadet PBK, Ren-TV ja RTR-Planeta edastamisõiguse pikendamise kohta 14. veebruarini, teatas Starmani kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen.

Enne PBK edastamise jätkamist peab Starman ära ootama Balti Autorite ja Leviliidu teate, et mitte minna vastuollu autoriõiguse seadusega ning levitada teleprogrammi ilma loata, selgitas ta.

Samuti pole Starman saanud PBK vahendajalt ühtki uut hinnapakkumist edastamisõiguse jätkamiseks, ehkki Balti Autorite ja Leviliit lubas esmaspäeval avalikult selle esitada. Seega on endiselt jõus Balti Autorite ja Leviliidu pakkumine, mis tõstab vene telekanalite edastamisõiguse hinda Starmanile ligi 300% ning mille vastuvõtmine tähendaks hinnatõusu ka Starmani klientidele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755