16. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti firma sõlmis Google'iga turunduslepingu

OÜ altex marketing sõlmis turunduskoostöö lepingu Google'ga, mis lubab neil pakkuda Eesti ettevõtetele Google'i keskkonnas tasuta reklaami.

Reklaami saab pakkuda Google'i reklaamiprogramm AdWords vautšerite näol kõigile Eesti ettevõtetele ja organisatsioonidele, mis vastavad pakkumise tingimustele.

"altexi eesmärk on aidata reklaamijaid, kellel endal ei ole piisavalt aega või teadmisi Google AdWords kampaaniate juhtimiseks," sõnas altexi juht Robin Gurney. "Google'i reklaamiprogramm AdWords pakkub suurepärast võimalust ettevõtetele, kes on juba teatud määral internetis tegevad," lisas ta.

Google loodab firma Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni marketingijuhi Marion Gameli sõnul, et altexi teadmised koos võimalusega proovida tasuta reklaami Google's, tekitavad Eesti ettevõtete seas huvi.

Google ja altex alustasid koostöösuhete loomist 2008. aastal, eesmärgiga parandada online-reklaami võimalusi Eestis.

altex marketing on internetiturunduse ja -reklaami teenuste ning koolituse pakkuja Eestis. altexi klientide hulka kuuluvad pangad, meediaväljaanded, telekommunikatsiooni ja tarbijabrändid Balti regioonis.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052