21. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT Grupi omanik: inkassosse pöördutakse täna kiiremini

Majandusolukord on ettevõtted väga tundlikuks muutnud, mistõttu pöördutakse tunduvalt kiiremini Krediidiinfo ja inkassofirmade poole, märkis IT Gruppi firma omanik Jaak Ennuste.

"Meie ettevõte tegi eelmisel aastal ilusa kasumi - kõik mu ettevõtted. Meil pole mingisuguseid maksuprobleeme olnud aastaid. Meie klientide seas üldiselt massilist halvenemist pole olnud," vastas Ennuste päevaküsimusele, kas teie ettevõttel on maksuprobleemid kasvanud.

"Mind üllatab, et Krediidiinfo statistika põhjal on makseraksustes ettevõtete arv kahekordistunud. Aga samas tõenäoliselt on täna väga paljud ettevõtted hästi tundlikud majandusolukorra tõttu ja pöörduvad Krediidiinfo ja ka inkassofirmade poole tunduvalt kiiremini kui vanasti," rääkis ta.

"Arvan, et kahekordistunud makseraksustes ettevõtete arv võib põhjustatud olla ka praegusest õhkkonnast. Arvan, et siin on väike paanikaõhkkond ja ülereageerimine täna," lisas Ennuste.

Jaak Ennuste on IT Grupi firma omanik ja nõukogu liige firmades ADM Interactive OÜ, IT Grupp AS, Koolitööde AS, Vaata Maailma SA SA.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474