23. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Modera investeerib tootearendusse 23 miljonit

Eestis tarkvarafirma Modera investeerib järgmise kahe aasta jooksul ettevõtte tarkvaraarendusse 23 miljonit krooni.

Modera tegevjuhi Siim Vipsi sõnul võimaldab investeering olla Moderal ka edaspidi oma valdkonna innovatsiooniliider ning pühenduda taskukohaste ja uuenduslike tarkvaralahenduste pakkumisele, seisis ettevõtte pressiteates.

Investeeringuga hakkab Modera arendama tarkvararakenduste platvormi ModeraNET2, millel põhinevad ettevõtte sisuhaldus- (CMS) ja kliendihaldustarkvara (CRM) erinevad tooted ning ekstra-ja intraneti lahendused. ModeraNET2 platvormi uurimis-ja arendustegevus on juba alanud ning esimesed uue platvormi tooted jõuavad turule 2011. aastal.

Tänu viis aastat kestnud eksporditegevusele ja Ettevõtte Arendamise Sihtasutuse eksporditoele on Modera laiendanud oma haaret üle maailma. Modera peakontor asub Eestis ning omab esindusi rohkem kui 20 erinevas riigis, sealhulgas Suurbritannias, Hong Kongis ja USAs. Modera suurimad kliendid on Trigon Capital, G4S, Bose, Mama Group PLC, Citizen, Hong Kong Express Airline, Jamiroquai, Nissan, Renault ja Arco Vara.

Siim Vips

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052