23. veebruar 2009
Jaga lugu:

Modera investeerib tootearendusse 23 miljonit

Eestis tarkvarafirma Modera investeerib järgmise kahe aasta jooksul ettevõtte tarkvaraarendusse 23 miljonit krooni.

Modera tegevjuhi Siim Vipsi sõnul võimaldab investeering olla Moderal ka edaspidi oma valdkonna innovatsiooniliider ning pühenduda taskukohaste ja uuenduslike tarkvaralahenduste pakkumisele, seisis ettevõtte pressiteates.

Investeeringuga hakkab Modera arendama tarkvararakenduste platvormi ModeraNET2, millel põhinevad ettevõtte sisuhaldus- (CMS) ja kliendihaldustarkvara (CRM) erinevad tooted ning ekstra-ja intraneti lahendused. ModeraNET2 platvormi uurimis-ja arendustegevus on juba alanud ning esimesed uue platvormi tooted jõuavad turule 2011. aastal.

Tänu viis aastat kestnud eksporditegevusele ja Ettevõtte Arendamise Sihtasutuse eksporditoele on Modera laiendanud oma haaret üle maailma. Modera peakontor asub Eestis ning omab esindusi rohkem kui 20 erinevas riigis, sealhulgas Suurbritannias, Hong Kongis ja USAs. Modera suurimad kliendid on Trigon Capital, G4S, Bose, Mama Group PLC, Citizen, Hong Kong Express Airline, Jamiroquai, Nissan, Renault ja Arco Vara.

Siim Vips

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt